V

Over mij

Net dat tikkeltje meer
dan klassiek barbecueën

Boekt u Smoke2Grill voor uw (bedrijfs)evenement? Dan gaat u voor een pure én onvergetelijke beleving. Mijn smoker en barbecue zetten de toon voor overheerlijke gerechten met een geraffineerde toets. Dagelijks combineer ik passie, kwaliteit en productkennis met flexibiliteit, een persoonlijke aanpak en culinair advies. Ik wil u daarbij de wereldkeuken van het barbecueën ten volle leren kennen. Barbecue is immers wel meer dan klassieke braadworsten en kipfilets

Op een losse en gastronomische wijze schotel ik u smaken voor die u absoluut zullen verrassen; geen culinaire uitdaging is mij vreemd. Een uitgebreid kwaliteitsonderzoek maakt het mogelijk niet-alledaagse smaken, diversiteit, vernieuwing en verfijning op uw bord te brengen. Versheid gegarandeerd!

Troeven op een rij

shutterstock min

Authenticiteit

Ik ben een authentieke party- en evenementencateraar die zich toelegt op barbecueën en koken op een open vuur. Al mijn gerechten zijn ambachtelijk bereid met respect voor de gebruikte producten. Ze kregen bovendien de tijd om hun smaak volop te ontwikkelen. In mijn smoker en barbecue gebruik ik uitsluitend geselecteerd hout en degelijke houtskool in om een pure barbecuesmaak te verkrijgen.

Verbondenheid

Vuur brengt een oerinstinct naar boven dat mensen dichter bij elkaar brengt. Ze verzamelen er zich rond om te praten, naar muziek te luisteren of verhalen te vertellen. De gloed van de vlammen trekt mensen aan en brengt verbondenheid. Barbecueën in het bijzonder is een groepsactiviteit waarbij één persoon de leiding neemt en ervoor zorgt dat iedereen lekker kan eten, ongestoord kan converseren en zijn passies of haar met elkaar kan delen.

shutterstock min
shutterstock min

Pure passie

Mijn passie voor barbecueën deel ik graag. Van babyborrels en verjaardagen tot bedrijfsfeesten en kleine kermissen, met mijn smoker en barbecuegrill kom ik ter plaatse om uw gezelschap met gevarieerde gerechten te verwennen.

Mijn eigen gerookte producten verwerk ik bijvoorbeeld in salades of voorgerechten. Zo zijn mijn ambachtelijke gerookte zalm, eendenborst, pulled pork en traag gegaarde ribbetjes echte aanraders. Daarnaast zijn mijn gegrilde côte à l’os, kippenvleugeltjes en scampi om duimen en vingers bij af te likken. Uiteraard vergeet ik vegetariërs niet.

Catering op eender welke locatie

Omdat ik me met mobiele trailers van twee groottes verplaats en enkel op hout en houtskool stook, kan ik makkelijk aan de rand van een bos of midden in een veld staan. Dat is erg handig om mensen van een snelle hap te voorzien op wandel- of sportevenementen. Noem mij een type evenement en ik stem mijn service erop af!

shutterstock min
shutterstock min

Flexibiliteit

Al mijn menu’s zijn zorgvuldig samengesteld met aandacht voor verse en huisbereide gerechten. Aangezien de barbecuekeuken erg veelzijdig is, presenteer ik u maaltijden van over de hele wereld. Voor gasten met specifieke wensen (bv. halal of glutenvrij) maak ik met plezier een geschikt alternatief klaar.

Een gepaste service voor elke gelegenheid

Ongeacht de gelegenheid zijn er bij Smoke2Grill tal van mogelijkheden, waaronder een:

Buffetpresentatie

Bij een buffetpresentatie stal ik al mijn gerechten uit op mooi aangeklede buffetten. Ik assisteer uw gasten dan tijdens het opscheppen.

Family style dinner

Gedurende een family style dinner nemen uw gasten aan lange tafels plaats. Mijn gerechten serveer ik in grote schalen. Een meerprijs is van toepassing.

Walking dinner

Een walking dinner is ideaal om uw gasten van mijn barbecuebites te laten proeven. Die presenteer ik in grote schalen of op plateaus, al dan niet uitgestald in verschillende standen.

shutterstock min